Cautare

8675 de rezultate pentru "roman mihai" (3.37 secunde)
Cu toate acestea, cele trei muzee vor ramane in circuitul turistic si chiar vor putea reintra in posesia statului, dar dupa ce cele trei castele vor fi rascumparate de statul roman. Actele prin care Pelesul si Pelisorul vor intra in proprietatea regelui Mihai sunt in faza avansata de perfectare.
O delegatie reprezentativa din Romania a participat la evenimentele de la Roma in zilele de 11 - 12 - 13 mai, organizate de noi in colaborare cu Accademia di Romania, Institutul Cultural Roman, cu sprijinul Primariei Orasului Zlatna, al Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad, al Fundatiei Alistar de la Bucuresti si Breiller din Germania.Manifestarea s-a desfasurat dupa cum urmeaza:
Pe 26 martie, a avut loc vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina Chisinau. ... Jimmy Stanescu, Codrin Mihai Cardu, Vasile Grigore, Cornel Ursu-Dobrogea, Lapadat Florin Valeriu, Mihaela Melehat, Dumitru Nicolae, Bogdan Georgescu si Noni Stefanescu.
CONSTANTIN TUDOR) Sunt in istoria noastra multimilenara fapte si momente de referinta care au marcat evolutia poporului roman, pentru care valori si idealuri cum au fost statornicia in vatra stramoseasca, libertatea si neatarnarea, strabat ca un fir rosu prin veacuri.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman va invita joi, 5 martie 2020, de la ora 10.00, la vernisajul expozitiei itinerante Un veac de zoologie in Romania. ... 248 (Parcul Municipal), Roman.
Intotdeauna asteptarile privind FP au fost hiperoptimiste si lipsite de orice fundament "Este evident ca Fondul Proprietatea, asa cum este el acum, reprezinta o entitate cu totul de neinteles, incepand cu cei care il administreaza si terminand cu actionarii", a declarat Mihai Chisu, broker la IFB Finwest, subliniind lipsa totala de transparenta si predictibilitate a Fondului.
Prezent la parafarea actelor, premierul Mihai Tudose a evitat orice declaratie politica, dar a subliniat cu substrat ca atat timp cat mai suntem in picioare, vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate.
Reprezentantul SECI al Romaniei la Viena este fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu.
A surprins oarecum alegerea fostului consilier oradean Ioan Mintas pe colegiul numarul 1 Marghita-Sacuieni la Senat, alegerea pecistei Sonia Draghici pe colegiul 7 din Oradea pentru Camera Deputatilor, dar si colegiul (unul cu putine sanse de castig) pe care a fost ales sa candideze Mihai Bar.
Candidatii partidelor parlamentare pentru Camera Deputatilor Colegiul 1- Bihor Nord (Marghita - Valea lui Mihai) In acest colegiu, electoratul va putea alege intre urmatorii candidati:
Crin Antonescu ii cere scuze regelui Mihai pentru "jignirile" aduse de Traian Basescu Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, i-a adresat joi o scrisoare regelui Mihai I in care ii cere scuze in numele "romanilor care-si respecta istoria" pentru ca "a fost jignit" de presedintele Traian Basescu.
Tripla semnificatie a zilei de 10 Mai vine de la cele trei mari evenimente din istoria poporului roman care s-au intamplat in aceasta zi:
In prezenta lui Mihai Stanisoara, ministrul roman al Apararii Nationale si a omologului sau olandez, a contraamiralului Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, a Excelentei Sale Jaap Werner, ambasadorul Olandei la Bucuresti, al lui Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a corpului diplomatic acreditat la Constanta, a numeroase oficialitati locale din randul carora nu au lipsit Ioan Balan, directorul CN Administratia Porturilor Maritime SA, Paul Branza si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct Autoritatii Navale Romane, precum si a unor cunoscuti oameni de afaceri din lumea shippingului autohton, cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, proprietarul Santierului Naval Constanta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port romanesc a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Internationale "Naval&Maritime Exhibition Romania".
Mihai Bendeac ii striveste pe Divertisi si X Factor il bate la scor pe Mircea Radu Inpolitics informeaza: ... Apoi, duminica seara, Mihai Bendeac a dat startul unui nou sezon al emisiunii "In puii mei".
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, este prezent in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Din pacate, va disparea conceptul de colectionar", ne-a spus Mihai Tanase.
Initiativa lui Mihai Malaimare, de a solicita public donatii de carti pentru scolile de la tara a devenit un succes de proportii.
Am vrut ca lumea sa cunoasca adevarul despre tatal meu, ca a fost primul nascut, e fratele mai mare al lui Mihai. ... Cred ca poporul roman trebuie sa stie lucrurile astea. - In activitatea de lobby pentru Romania, sunteti la concurenta cu Regele Mihai?
Astazi a murit colega noastra de breasla, Simona Catrina-Roman in varsta de 49 de ani, care a luptat cu o boala nemiloasa, cancerul, si nu l-a invins. ... Ingerii sa fie cu tine, Simona Catrina-Roman!
Senatorii au respins ieri dezbaterea in procedura de urgenta a legii privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Aflat de mai nici trei luni in fruntea Guvernului, premierul Mihai Razvan Ungureanu sufera la o prabusire fara precedent a cotei de incredere si nu ar reusi sa mai ramana in functie pana la alegerile din noiembrie. ... 10:25 - Mihai Razvan Ungureanu:
google-analytics.com